Воскресенье
05.05.2024
00:42
      
МОТОКЛУБ КРИСТАЛ
 
Приветствую Вас Гость | RSS Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 87
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Ноябрь » 29 » Змагання з мотокросу на кубок МК « Кристал »
15:25
Змагання з мотокросу на кубок МК « Кристал »
 
 
Ще на початку поточного року на відкритому засіданні МК «Кристал» було заплановано проведення на мотоциклетній трасі с. Могиляни три змагання з мотоциклетного кросу. В червні місяці на перших змаганнях згідно плану кристалівців повинен був розігратися їх кубок, але заплановані змагання припали на дату, коли місто Острог святкувало свою 910-ту річницю, тому Острозька РДА і керівництво МК Кристал прийняли спільне рішення і був розіграний кубок Острожчини.
 На День незалежності України відбулися другі змагання з мотокросу, де  був розіграний кубок Острозької райдержадміністрації. В цьому році це були найбільш видовищні змагання порівняно з іншими, що проводились на Україні. В цих змаганнях прийняли участь близько 80 спортсменів з різних міст України та зібрали найбільшу кількість спортсменів, які стартували на мотоциклах з колясками.
 Змагання на кубок МК «Кристал» відкладувались не один раз і з різних причин змінювалась дата проведення. 23-24 жовтня закінчились змагання Чемпіонату України, в яких приймали участь спортсмени з міста Острога і Рівне в них після цього з’явилося більше часу для підготовки мототраси для проведення змагань, щоб розіграти свій кубок. Не дивлячись на відсутність коштів керівництво клуба зуміло домовитись із спортсменами про участь у змаганнях. І ось на 14 листопада було заплановано гонку.
 Не зважаючи на пізню осінню пору погода була досить теплою і спортсменів зібралося чимало.
 В змаганнях брали участь спортсмени з міст Києва, Хмельницького, Рівного, Нетішина, Ковеля, Бердичева, Баранівки, Житомира – це близько 40 спортсменів. Щоб змагання були більш видовищними, на пропозицію організаторів, спортсмени погодились стартувати разом не дивлячись на те, що вони були заявлені в різні класи і брати участь у трьох заїздах замість двох традиційних як на чемпіонаті України.
 Відкриття змагань розпочалося згідно розпорядку дня, але перший заїзд був ненадовго відкладений, тому що організатори змагань вирішили пригостити всіх спортсменів, тренерів, представників команд, суддів, коментатора шашликом та кулішом, адже це закриття спортивного сезону. Куліш видався на славу, навіть деякі вболівальники змогли його скуштувати.
 І ось перший заїзд, боротьба була запеклою оскільки в цьому заїзді стартувало багато майстрів та кандидатів у майстри спорту. Азартну боротьбу за перші місця в класі мотоциклів "Майстер" на пртязі трьх заїздів вели між собою Дмитро Куршин, Павло Зеремба з Київа та Юрій Наумчик з м. Ковель. В келасі мотоциклів "Хоббі" це друга трійка лідерів всіх заїздів, боротьба серед яких була найвидовищною і найзапеклішою, тому що спортсмени постійно складали інтригу і випериджали одне одног, допускали падіння борячись за перемогу. переможцем цього заїзду став Рівнянин Станіслав Огородник.
Не менш видовищним був заїзд на мотоциклах з колясками. Уболівальники люблять спостерігати як змагаються спортсмени у цьому класі, це перш за все зложеність екіпажу, щоб швидше їхати вони повинні мати добру фізичну підготовку, розуміти одне одного і майже однаково думати. Не дарма існує не офіційна формула змагань на мотоциклах з колясками: ("2+3=1")(два спортсмени, три колеса, а повинні їхати як одне ціле).
 В цьому спорті не менш важливу роль відіграє технічна підготовка мотоцикла, і ось результати: на мотоциклах колясками у екіпажу з Бердичева Ігора Бенедюка і Віталія Висоцког, які є постійними учасниками змагань на мототрасі в с. Могиляни, відірвалося колесо на колясці, а у екіпажа з с. Оженин, які дебютували на цих змаганнях,Д. Мельничук,М Овсіюк, взагалі відірвалась коляска. Також дебютантами були спортсмени з м. Рівного – Вадим та Сергій Юзепчуки (МК «Кристал» м. Острог). В такому складі вони вперше стартували на мотоциклах з колясками, адже Сергій ще на минулих змаганнях 24 серпня змагався на мотоциклі Ямаха в класі 125 см. куб. Не дивлячись на свій юний вік вони показали не погану майстерність і постійно задавали пемп КМС з м. Острог В Трасуну В. Сткцюку., та на жаль їх техніка також підвела (зламалася коробка передач) і вони змушені були закінчити змагання за два кола до фінішу. Було також цікаво спостерігати за наймолодшим учасником змагань – це 7-ми річний Михайло Ученік, який демонстрував свою майстерність на мотоциклі КТМ з об’ємом двигуна 50 см.куб. Шкода, що в с. Могиляни організаторам змагань деякий час поспіль не вдається зібрати учасників цього класу, адже дуже цікаво спостерігати за дітьми вік яких складає від 5 до 9 років у цьому класі мотоциклів.
 Змагання відбулися за підтримки Острозької райдержадміністрації, , ПП... Шишко А.С., Зелінського В.С. , Зелінського Я.С., Ящука І.А., Філіна О., Собка В., Дячука І., та відомого спортсмена, майстра спорту Петра Горбатенка, який фінансував нагородження в класі мотоциклів до 1000 см.куб. (мотоцикли з колясками), де став переможцем.
Організатор змагань МК "Кристал" керівник мотоклуба Василь Миколайович Юзепчук він же поспійни  головний суддя змагань
 У змаганнях брали участь 38 учасників та 5 команд у таких класах мотоциклів: - 50 см.куб.; - 85 см.куб.; - хобі; - майстер; - ветеран; - ЧЗ; - до 1000 см.куб. Переможцями стали:
- у класі 50 см.куб. – Ученік Михайло (м. Баранівка)
- 85 см.куб. – 1 місце – Зеремба Марк (м. Київ) 2 місце – Ученік Олександр (м. Баранівка) 3 місце – Андрушко Андрій (м. Київ)
- хоббі 1 місце – Огороднік Станіслав (м. Рівне) 2 місце – Бондарчук Павло (м. Рівне) 3 місце – Войтюк Сергій (м. Рівне)
- майстер 1 місце – Наумчик Юрій (м. Ковель) 2 місце – Киршин Дмитро (м. Київ) 3 місце – Зайцев Сергій (м. Хмельницький)
- ветеран 1 місце – Зеремба Павло (м. Київ) 2 місце – Тимощук Андрій (м. Рівне) 3 місце – Клічук Олег (м. Рівне)
- ЧЗ 1 місце – Яцюк Володимир (м. Ковель) 2 місце –Мельник Андрій (м. Ковель) 3 місце – Данилюк Василь (м. Рівне)
- до 1000 см.куб.(з водяним охолодженням) 1 місце – Горбатенко Петро / Василяка Роман (м. Київ) 2 місце – Трасун Валерій / Стицюк Василь (м. Острог) 3 місце – Юзепчук Сергій / Юзепчук Вадим (м. Рівне)
- до 1000 см.куб.(з повітряним охолодженням) 1 місце – Бенедюк Ігор / Висоцький Віталій (м. Бердичів) 2 місце – Мальничук Дмитро / Овсійчук Микола (с. Оженин)
Змагання безкоштовно коментував В"ячеслав Йосипович Крижанівській.
 
Просмотров: 2614 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
Мотокросс в Украине и Мире
Block title
Block content
Друзья сайта
Мотокросс в Украине и Мире

Copyright MyCorp © 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz